De Bikkel Store

De Bikkel Store is een eigentijdse pop-up Store in Soest. Je kunt er van alles vinden; van vintage meubels tot mooi servies en glaswerk, van wollen dekens tot vinyl, alles met een knipoog naar vroeger. Iedere week zorgen de Bikkel Movers voor een nieuwe aanvoer van spullen waardoor de Store steeds weer wordt aangevuld met de meest originele vondsten.

Het concept is ontwikkeld in samenwerking met Janine van de Hengel van de TEKA-groep. Dit zorgt voor de sfeervolle uitstraling van de Store, en maakt van elk bezoek een beleving. Lopend door de Store is het een feest der herkenning; de glaasjes waar je bij je oma altijd de limonade uit dronk, een blik waar vroeger de koekjes in zaten bij je ouders of de oude luie stoel van je opa. Bij Bikkel kun je het allemaal tegen komen.

Bikkel heeft in samenwerking met Janine ook een eigen productlijn ontwikkeld, zoals stoere banken van pallethout (waar je heerlijk op kunt relaxen op de veranda van DLC-restaurant in Amersfoort), maar ook vlaggenlijnen van oude stripboeken en notitieboekjes gemaakt van afgedankte boeken. Op deze manier verduurzaamt de Bikkel Store oude en afgedankte materialen tot nieuwe eigentijdse producten.


Monique Smal
06 - 47 35 64 65

Bikkel Store

Veldweg 2D 3764 CP, Soest

Openingstijden

Di / Do / Vrij: 11.00-16.00