Stichting Bikkel

Bikkel Movers is onderdeel van Stichting Bikkel en in 2009 opgericht door Jan Willem Liebrecht en Jeroen Uijtewaal.

‘ We werken met passie voor onze Stichting en proberen deze passie over te brengen op onze medewerkers. De dagbesteding die wij bieden is actief, ondernemend, veelzijdig en geeft structuur. Onze organisatie is plat, eenvoudig en transparant. Wij werken in kleine teams met vaste begeleiders en een aantal enthousiaste vrijwilligers. Dit vinden wij belangrijk; door in kleine teams te werken kunnen wij iedereen persoonlijke aandacht geven en ontwikkelen we een echte band met onze medewerkers.’

Een bewuste keuze

Duurzaamheid en sociale betrokkenheid zijn voor ons de belangrijkste pijlers in het ondernemen. We zijn gericht op een positieve bijdrage voor onze medewerkers, de maatschappij en het milieu. Dit doen we door het creëren van dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een duurzame bedrijfsvoering. Wij werken graag samen met andere organisaties zoals zorginstellingen, scholen, welzijnsorganisaties en gemeenten.

Op zoek naar passende dagbesteding?

Bezoek dan de website van Stichting Bikkel voor meer informatie. Wij bieden u een unieke en zinvolle dagbesteding.

Referenties


Ouder van een van onze bikkels
Onze zoon Robin werkt ongeveer 1,5 jaar bij stichting Bikkel. Hij wilde graag fysiek werk doen. Eerst gekeken of er mogelijkheden waren bij een verhuis of transport bedrijf. Deze bedrijven vragen echter meer dan Robin aankan. (Lees meer...)


Praktijkonderwijs samenwerkingspartner
De Dijnselburgschool en Stichting Bikkel werken al ruim 4 jaar samen op verschillende manieren. De samenwerking met Stichting Bikkel geeft onze doelgroep onder andere de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de sector logistiek/transport. (Lees meer...)


Woonbegeleider van woonlocatie Zideris
Als een aantal jongeren die bij ons wonen het op een werkplek lang volhouden moet dit wel iets bijzonders zijn. Stichting Bikkel, onder leiding van Jeroen en Jan-Willem, is een zo’n plek. (Lees meer...)