Verhuizing, Leegruiming en Bezorgservice

Gaat u verhuizen of moet uw appartement of woning leeg? Klop dan aan bij Stichting Bikkel! Wij bieden kleine verhuizingen en leegruimingen aan op een heel aantrekkelijke, duurzame en maatschappelijk betrokken manier!

Voor wie werken wij graag?

Wij richten ons op het kleinschalig verhuizen en leegruimen van appartementen en woningen van onder andere verpleeg- en verzorgingshuizen. De spullen worden tegen een geringe vergoeding opgehaald met onze bestelbus met aanhanger en weggebracht naar de gewenste nieuwe locatie.
Bij een leegruiming gaan de spullen naar onze Bikkel Loods waar alles wordt gesorteerd voor onze Store of, een goed doel of gescheiden afvalinzameling bij de plaatselijke gemeente. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan een meer duurzame wereld.
Met onze bezorgservice worden uw aankopen tegen een geringe vergoeding bij u afgeleverd met onze bestelbus. Dat kan een aankoop zijn uit onze eigen winkel Bikkel Store of elders.

Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van uw aanvraag en persoonlijke situatie. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Referenties


Ouder van een van onze bikkels
Onze zoon Robin werkt ongeveer 1,5 jaar bij stichting Bikkel. Hij wilde graag fysiek werk doen. Eerst gekeken of er mogelijkheden waren bij een verhuis of transport bedrijf. Deze bedrijven vragen echter meer dan Robin aankan. (Lees meer...)


Praktijkonderwijs samenwerkingspartner
De Dijnselburgschool en Stichting Bikkel werken al ruim 4 jaar samen op verschillende manieren. De samenwerking met Stichting Bikkel geeft onze doelgroep onder andere de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de sector logistiek/transport. (Lees meer...)


Woonbegeleider van woonlocatie Zideris
Als een aantal jongeren die bij ons wonen het op een werkplek lang volhouden moet dit wel iets bijzonders zijn. Stichting Bikkel, onder leiding van Jeroen en Jan-Willem, is een zo’n plek. (Lees meer...)